0
Coșul dumneavoastră este gol.

A.T&D GRUP 2000 SRL.Contact 0745024181,str.Atomistilor nr.46-48,Magurele ,Ilfov,office@Portofoliu


                          DIN RESPECT PENTRU LEMN

                             

                              Reconditionam  Mobila Veche

Din cele mai vechi timpuri se ştie ca lemnul a fost, este si va fi un material care se foloseşte în construcţii fie pentru rezistenţa sa din punct de vedere mecanic fie pentru estetica sa deosebita.
LEMNUL este singurul material care odata cu trecerea timpului si aparitia fenomenului de îmbătranire nu îsi pierde din caracteristici. Cu o întreţinere corecta trasaturile acestuia se îmbunataţesc in comparatie cu alte materiale artificial create pentru a imita si inlocui lemnul, care odata cu trecerea timpului s-au dovedit a fi complet daunătoare atat mediului cat şi oamenilor. Nefiind niciodată capabile sa ajunga clasice ele sunt înlocuite rapid de o alta nascocire a progresului tehnologic. Ne vom întoarce intodeauna la natural pentru că doar naturalul ne poate oferi starea de caldură pe care toţi o dorim odata ce paşim în casele noastre.
Mobila din lemn are suflet, este vie, lemnul lucreaza mereu, isi schimba proprietatile si inmagazineaza in timp energiile inconjuratoare.
De aceea indragim deseori o anume piesa de mobila, deoarece , pe langa faptul ca ne evoca amintiri din trecut, simtim inconstient energiile persoanelor care au avut contact cu ea.
Lemnul poate fi oricand reconditionat, chiar si peste sute de ani, putand fi lasat mostenire peste generatii, spre deosebire de prefabricate, care nu pot fi reconditionate.