0
Coșul dumneavoastră este gol.

Ferestre din Aluminiu si Lemn Stratificat.


ferestre cu obloane din lemn
ferestre cu obloane din lemn

 

Bénéficiez du crédit d’impôt

Puisque la fenêtre munie d’un double vitrage représente une solution visant à améliorer l’empreinte énergique de votre habitat, vous pourrez bénéficier du crédit d’impôt de 30% sur le prix des matériaux.
Comment faire? Faites tout d’abord connaissance avec les conditions à remplir, avant d’effectuer votre demande de manière officielle.
Vous aurez droit au crédit d’impôt si: vous faites réaliser vos travaux par un professionnel du secteur, si les travaux à réaliser concernent bien votre lieu de résidence principale, si ce dernier date d’au moins deux ans, et enfin si vous déclarez vos revenus au sein de l’Hexagone.

usi armonica din lemn si aluminiu
Centru de informare turistica
Aliminium
Usa culisanta cu ridicare
Usa culisanta cu ridicare

 Cum cumpar tamplarie ?

L'été arrive enfin! Votre agence est ouverte tout le mois de juillet avec en plus, une super remise de -25% sur votre devis (offre non cumulable avec d'autres remises et valable jusqu'au 30/07/2017). Partagez pour en faire bénéficier vos proches et amis.
Vara, în sfârşit, apare! Agentia Dvs este deschis pe toată luna iulie cu plus, o mare reducere de 25 % reducere la citatul tău (această ofertă nu poate fi combinat cu alte reduceri și valabil până la 30/07/2017). O împart să beneficieze cei dragi şi prieteni.

Str.Atomistilor nr.45-48 ,Magurele ,Ilfov
E-mail ;office@atdgroup.ro
+40 0745034604
apostoleanul@atdgroup.ro
0745024181
 atdgrup2000@gmail.com

+40 0733714122
J40/4256/1996,RO 8489540,ROMANIA

 

 

 Consultanta
Îți oferim cea mai bună consultanță, îți arătăm toate opțiunile și te sfătuim ce esente se potrivesc și ce accesorii ar putea fi montate. Decizia finală îți aparține, tu aleg structura lemnului culoarea și accesoriile. Noi avem grijă să îți prezentăm toate optiunile și avantajele fiecărei alegeri.

Masuratori
Noi venim să luăm măsurătorile, sau ne poți trimite chiar tu. Facem ce mai bună măsurătoare și demarăm proiectul.

Proiectare
Proiectăm fereastra sau ușa potrivită, împreună. Facem o schită originală sau alegem dintr-un model deja realizat de noi, ori din unul din cataloagele noastre.
Montaj
Montăm tâmplăria acolo unde tu ai nevoie. Echipa noastră ajunge unde tu ai nevoie. Aducem cu noi cei mai buni montatori.
Oferta de pret se face pe baza masuratorilor si a indicatiilor beneficiarului.
Deplasarea, consultanta, masuratoarea, calculul, demontarea tamplariei vechi, montajul tamplariei noi, toate sunt GRATUITE pe o raza de 100 km fata de sediul firmei. Pentru mai mult de 100 km se adauga 5% din valoarea lucrarii. Asiguram cel mai bun raport calitate-pret, fiecare lucrare se considera un tot unitar si se negociaza separat.
Pentru orice alte detalii sau informatii nu ezitati sa ne sunati la: 0733714122 SAU 0745034604 sau sa ne trimiteti un mesaj prin intermediul formularului de contact.

De ce sa alegi ferestre din lemn? Din cele mai vechi timpuri se ştie ca lemnul a fost, este si va fi un material care se foloseşte în construcţii fie pentru rezistenţa sa din punct de vedere mecanic fie pentru estetica sa deosebita. Este singurul material care odata cu trecerea timpului si aparitia fenomenului de îmbătranire nu îsi pierde din caracteristici. Cu o întreţinere corecta trasaturile acestuia se îmbunataţesc in comparatie cu alte materiale artificial create pentru a imita si inlocui lemnul, care odata cu trecerea timpului s-au dovedit a fi complet daunătoare atat mediului cat şi oamenilor. Nefiind niciodată capabile sa ajunga clasice ele sunt înlocuite rapid de o alta nascocire a progresului tehnologic. Ne vom întoarce intodeauna la natural pentru că doar naturalul ne poate oferi starea de caldură pe care toţi o dorim odata ce paşim în casele noastre Cat rezista finisajul (lacul) ? De obicei in Romania, finisajul ferestrelor de lemn este executat in trei straturi (bait, grund, lac). Grosimea finisajului (grund+lac) este in general de 150 microni adica 15 % dintr-un milimetru. 75 microni de grund + 75 microni de lac = 150 microni de finisaj Datorită intemperiilor atmosferice (soare, ploaie, inghet, dezghet, etc …) stratul de lac se degradeaza anual in medie 15 microni/an. Astfel un calcul simplu arata ca: 75 microni : 15 microni/an = 5 ani, Deci in 5 ani nu mai avem lac pe fereastra noastra, ramane doar grundul, ceea ce nu e bine. De ce se foloseste lemnul stratificat la fabricarea tamplariei? Stratificarea lemnului are o importanta deosebita, deoarece un profil stratificat nu se deformeaza in timp, ceea ce ii ofera atat o garantie mai indelungata cat si diferite calitati fizice suplimentare Cele trei lamele taiate radial sau semiradial isi anulează reciproc tensiunile interioare de incovoiere astfel profilul din lemn stratificat isi pastreaza liniaritatea zeci de ani. Problematica taierii radiale este esentiala mai ales pentru fetele vizibile si indeose
Ferestre glisante din lemn stratificat.
Ferestre glisante din lemn stratificat.

Despre noi .

A.T&D GRUP 2000 SRL.promoveaza productia si comercializarea tamplarie din lemn stratificat și aluminiu ferestre si uși echipate cu Termopan ,Rulouri și Obloane.
A.T&D Grup 2000 SRL foloseste lemn strtificat pt. mobilierului de casa si grădina lemn stratifiat din productie autohtona la cele mai bune preturi și lemn stratificat din import ,lemn strtificat din eseta Pin Nordic ,lemn stratificat din esenta Meranti ,lemn stratificat din esenta Larice,lemn strtificat din esenta de Nuc Negru,lemn stratificat esenta Eukalipt ,lemn stratificat Mogano lemn stratificat esenta plop alb.Cu o istorie de mai bine de 20 ani ca montatori si peste 20 ani ca producator, suntem o companie cu multa experienta de impartasit.

Usa armonica
USA LIFTANT CULISANTA

 

 

 L'été arrive enfin! Votre agence est ouverte tout le mois de juillet avec en plus, une super remise de -25% sur votre devis (offre non cumulable avec d'autres remises et valable jusqu'au 30/07/2017). Partagez pour en faire bénéficier vos proches et amis.
Vara, în sfârşit, apare! Agentia Dvs este deschis pe toată luna iulie cu plus, o mare reducere de 25 % reducere la citatul tău (această ofertă nu poate fi combinat cu alte reduceri și valabil până la 30/07/2017). O împart să beneficieze cei dragi şi prieteni.

PROFIL 95mmx115 mm placat cu aluminiu
PROFIL 95mmx115 mm placat cu aluminiu

 

Ferestre de elita pentru casa ta 

Avem echipamente moderne, care permit o realizare profesională a serviciilor noastre.  Suntem flexibili și oferim cele mai bune soluții tehnologice.Nu ezitati sa ne contactati,finalizati comanda  Dv aici  office@atdgroup.ro--0745 024181 sau la adresa Str.Atomistilor 46-48 (fost 100-102)Magurele ,Ilfov .