0
Coșul dumneavoastră este gol.

Sisteme ALUMINIU


 

 

Avem echipamente moderne, care permit o realizare profesională a serviciilor noastre. Avem o mulțime de cunoștințe în domeniul de instalare de rețea. Suntem flexibili și oferim cele mai bune soluții tehnologice.

 

 
ALBIO 109C este un sistem de deschidere bazat pe ultima tehnologie de izolare termică pentru tâmplărie.
Sistemul este proiectat pentru a satisface o mare varietate de cerințe funcționale și estetice, în plus îndeplinește cele mai înalte standarde în construcții și de eficiență energetică.
ALBIO 109C este special conceput pentru a oferi o protecție foarte bună împotriva căldurii și frigului oferind un climat intern confortabil pe tot parcursul anului, în timp ce reduce la minimum propagarea sunetului din exterior.
Implementarea poliamidei cu o lățime de 24mm asigură economii foarte bune de energie și duce la reducerea semnificativă a costurilor de încălzire.
Sistemul ALBIO 109C oferă o gamă de profile si accesorii care permit flexibilitate specifică pentru a satisface cerințele estetice și funcționale ale clientului.
Sistemul permite instalarea mecanismului de blocare perimetrală multi-punct ce oferă un grad de securitate ridicată.

"Nu poți să te lupți cu clima, trebuie să te adaptezi la ea".

Jacek Bożek, președintele Clubului Gaja, „Gazeta Wyborcza", 26 mai 2010

Sistemele glisante sunt utilizate în aplicații rezidențiale, în principal pentru a crea deschideri mari neîntrerupte. Un alt avantaj al sistemelor glisante este faptul că prin utilizare se pot mobiliza elementele fără a optura priveliștea, prin urmare, nu afectează funcționalitatea și aspectul interior.
Sistemele glisante pot fi furnizate într-un număr multiplu de configurații cum ar fi canat dublu pe cale de rulare dublă, canat multiplu pe multiple căi de rulare, canat triplu pe cale de rulare triplă.

 

 Pe piața de astăzi sistemele batante sunt principala alegere pentru arhitecți, ingineri și constructori în vederea utilizării construcțiilor rezidențiale și construcțiilor speciale.
Sistemele noastre de deschidere batante asigură izolare termică și fonică si de asemenea un nivel de performanță superioară împotriva intemperiilor, oferind în același timp flexibilitate conform specificațiilor într-o mare varietate de posibilități în funcție de design si tipologie a utilizării.
Sistemele noastre sunt potrivite atât pentru utilizare internă cât și externă și oferă o gamă largă de accesorii, mecanisme care să acopere orice cerință posibilă.
Sistemele EXALCO acoperă toate nevoile potențiale ale clientului prin furnizarea de diferite posibilități de deschidere: ferestre fixe, fereastră într-unul sau două canate oscilo-batante , ușilor de acces, uși dublu-batante și altele.

 

Creați o atmosferă bună în casa ta sau la locul de muncă cu Sc A.T & D GRUP 2000 SRL.Va invităm să folosiți serviciile noastre!